RÓLUNK

A Stúdió immár 11. éve várja azokat az ifjúkat és örök ifjúkat, akik igazán csak a színpadon érzik jól magukat! A Stúdió célja, hogy megismertesse és megszerettesse a fiatalokkal a musicalek világát, a színházat, a dalokat, a forgatókönyveket. Megismerkedjenek a zenével, a hangszerekkel, a tánc stílusokkal, a koreográfiákkal, a dráma sokszínűségével, egyben tartalmas kikapcsolódást nyújtson, a művészetek jegyében. Segítse a fiatalok közösségbe való beilleszkedését, fejlessze alkalmazkodó képességüket, önbizalmat, önismeretet adjon. A Stúdió lehetőséget nyújt számos fellépésen bemutatni a fiatalok tehetségét, rátermettségét. Megannyi rendezvénynek, fesztiválnak, vagyunk állandó résztvevői, ahol nem csak jól érezhetik magukat a Stúdió növendékei, de rutint, és színpadi biztonságot, gyakorlatot is szerezhetnek. Év közben egy Karácsonyi Gálával kedveskedünk a közönségnek, az év végét pedig Évzáró Gála előadással zárjuk, hogy a szülőknek, rokonoknak, barátoknak is megmutassuk egész évi munkánk gyümölcsét! A Stúdió esélyt és lehetőséget ad mindenkinek, hogy kipróbálhassa, és megismerje előadói képességeit, megtalálja és feszegesse határait, felfedezze a musical szépségeit, és rátaláljon Önmagára! Mindenkit várunk szeretettel!.

TANÁROK

ERDÉLYI CSILLA

Azt hiszem mindig is örökmozgó gyerek voltam! Szerencsére ezt a szüleim hamar orvosolták és úgy döntöttek 10 éves koromban, hogy beíratnak egy színi-suliba, ahol aztán kiélhetem a feltűnési viszketegségemet és talán még este is elalszom idöben…és itt kezdődött minden. Először színészmesterséget, beszédtechnikát és színpadi mozgást tanultam, de aztán amikor bejött az elsö énektanárom és túl voltam az énekórán tudtam, hogy ez az én világom! Két év múlva már rendszeres fellépője voltam számtalan színházi előadásnak és show műsoroknak.
Talán eddigi szakmai életem sokszínűségének köszönhetem, hogy számos zenei stílussal megismerkedvén, ki tudtam választani a hozzám legközelebb állót. A musical, mint műfaj örök szerelmem közé tartozott és tartozik a mai napig. Stúdiómat nem csak a zene szeretete miatt hoztam létre, hanem a közösség, a fiatalok és az alkotás iránti szenvedélyem is egyre inkább e felé sodort. Hálás vagyok Istennek, hogy olyan emberek, tanárok, kollégák vesznek körül, akikkel együtt határ a csillagos ég.

LANGÓ BERNADETT

Langó Bernadett Színházi táncos és koreográfus végzettségét a BailArt Művészeti Tanodában szerezte.
Tanárai:

Bogárdi Bea – színpadi tánc

Cseppentő Petra – graham-, limon-technika

Egyed Bea - kortárstánc

Lakatos János – jazz

Sallay Stefánia – klasszikus balett

Újvári Milán – kortárstánc

Varga László – néptánc

Valamint több, főként moderntánc továbbképzésen is részt vett. Ezek mellett több éves versenyzői múltja van sportakrobatika sportágban. Jelenleg az érdi Tigers sportegyesület, valamint a halásztelki Táncvarázs S.E. oktatója, koreográfusa. Az IFMD (Modern Táncsportok Nemzetközi Szövetsége) és az MTMSZ (Modern Táncsportok Magyarországi Szövetsége) által szervezett nemzetközi-, Európa-, és világbajnokságokon dobogós helyezéseket szerzett solo és csoportos kategóriákban, valamint különböző táncversenyeken eredményes részvétellel szerepelt ő is és tanítványai is. Mindemellett a Budapesti Gazdasági Főiskola, Pénzügy és Számviteli karának hallgatója.

NAGY ZSUZSA

Első számú feladatom az, hogy szaktudásomnak megfelelően a lehető legjobb módon segítsem a Stúdió, a Társulat és a Művészeti Műhely működését. Az évad során figyelemmel kísérem a Stúdió és Társulat munkáját, szervezési-, koordinálási- és kommunikációs feladatokat látok el. Nagy hangsúlyt fektetek PR tevékenységünkre, és az ügyfelekkel való kapcsolattartásra. Művészeti vezetönknek segítek minél változatosabb műsorokat szervezni, hogy a Stúdió és Társulat tagjai sokszor, és sok helyen mutathassák meg tehetségüket, és élvezhessék a reflektorfény által nyújtott izgalmas légkört. Stúdiósok, érdeklődök, szülők és rokonok bátran fordulhatnak hozzám a Stúdióval kapcsolatos bármilyen jellegü kérdéssel, kéréssel, mindig szívesen állok rendelkezésükre! A zene és színház szeretete, a színpadi lét vonzalma gyerekkorom óta az életem része. Zenész családban nevelkedtem, évekig szolfézsra, zongora- és furulya órákra jártam. A zenélés mellett a színjátszás is vonzott, így már kisiskolás korom óta rendszeresen szerepeltem kisebb-nagyobb színdarabokban. Tudásomat kamasz koromban szinkronszínész-képzésen is gyarapítottam. Az egyetemi évek alatt sem szerettem volna eltávolodni a színházi közegtöl, így csatlakoztam a Csillag Musical Társulat csapatához, valamint a Stúdióban négy évig tanítottam színjátszást, színpadi mozgást, drámát és beszédtechnikát a gyerek csoportoknak.