top of page
sheela-1253_edited.jpg

Bemutatkozás

A Stúdió esélyt és lehetőséget ad mindenkinek, hogy kipróbálhassa, és megismerje előadói képességeit, megtalálja és feszegesse határait, felfedezze a musical szépségeit, és rátaláljon Önmagára! Mindenkit várunk szeretettel!

A Stúdió célja, hogy megismertesse és megszerettesse a fiatalokkal a musicalek világát, a színházat, a dalokat, a koreográfiákat, a szövegkönyveket. Megismerkedjenek a zenével, a hangszerekkel, a tánc stílusokkal, a dráma sokszínűségével, egyben tartalmas kikapcsolódást nyújtson, a művészetek jegyében. Segítse a fiatalok közösségbe való beilleszkedését, fejlessze alkalmazkodó képességüket, önbizalmat, önismeretet adjon.

A Stúdió lehetőséget nyújt számos fellépésen bemutatni a fiatalok tehetségét, rátermettségét. Megannyi rendezvénynek, fesztiválnak, vagyunk állandó résztvevői, ahol nem csak jól érezhetik magukat a Stúdió növendékei, de rutint, és színpadi biztonságot, gyakorlatot is szerezhetnek. Év közben egy Karácsonyi Gálával kedveskedünk a közönségnek, az év végét pedig Évzáró Gála előadással zárjuk, hogy a szülőknek, rokonoknak, barátoknak is megmutassuk egész évi munkánk gyümölcsét!

A Stúdió esélyt és lehetőséget ad mindenkinek, hogy kipróbálhassa, és megismerje előadói képességeit, megtalálja és feszegesse határait, felfedezze a musical szépségeit, és rátaláljon Önmagára!

 

Mindenkit várunk szeretettel!

csilla_alairas_feher.png
HANGVARÁZSLÓK CSOPORT
Mini csoport dzsungel.jpg

Korosztály: 7-11 év

Foglalkozások:

Szombatonként 10:00- 13:00

Foglalkozások: Dráma – Ének - Tánc

DALLAMVARÁZS CSOPORT
2012 évzáró 084.jpg

Korosztály: 11-14 év
Foglalkozások:

Szombatonként 10:00 - 13:00

Foglalkozások: Dráma – Ének - Tánc

ICON3W.png

35

ELŐADÁS

MUSICAL STUDIÓNK SZÁMOKBAN

Az elmúlt 15 év során, számtalan gyermek játszott csillogó arccal nagysikerű musical előadásainkban, mind a hagyományosan megrendezésre kerülő karácsonyi, mind pedig év végi műsoriankban.
az alábbi pár adat segíthet megmutatni Studiónk szenvedélyét és odaadását a gyermekek iránt.

ICON2W.png

400

ELŐADOTT DAL

ICON1W.png

800

GYEREK

bottom of page